Kwalitatief programmeren

BPD Ontwikkeling regio Noord-Oost-Midden is in de Stedendriehoek met partners gestart met kwalitatief / regionaal programmeren: woonmilieus en de match van vraag en aanbod in de woningbouw. De resultaten kunt u lezen op  https://www.bpd.nl/over-bpd/nieuws

Voor BPD ben ik in 2016 gestart om deze methode ook toe te passen voor Zwolle. Samen met gemeente en provincie verrichten we een kwalitatieve woononderzoek analyse en beogen we een programmering die meer aansluit bij de vraag en daarbij kansrijke doelgroepen en de door hen gewenste woonmilieus in beeld te brengen. Het gaat daarbij niet meer alleen om de woning zelf, maar ook om het woonmilieu. De kwaliteit daarvan - inclusief bijvoorbeeld voorzieningen - moet goed zijn en aansluiten bij de wensen uit de markt.

Ook is de samenwerking gestart met Stichting Metropool Zwolle-Regio Zwolle Congres om input (data) over de regionale woningmarkt beschikbaar te stellen. Tijdens het Regio Zwolle Congres (december 2016) worden de resultaten gepresenteerd.

2 Responses

  1. Paid Studies: Gain $6571 Or More Per Week: https://us-au-ca.blogspot.ae?qx=68

    How to invest in Cryptocurrency and receive from $ 8121 per day: https://earn-5btc-per-day.blogspot.fi?i=57

  2. Earnings on the Internet from $5336 per day: http://www.nuratina.com/go/morebitcoins208111

    Earnings on the Internet from $6138 per day: https://ecuadortenisclub.com/morebitcoins1172

Leave a comment