Testimonials

Annemarie weet op een prima wijze de agenda's van toonaangevende partijen in de regio Zwolle met elkaar te verbinden. Ze zorgt daarmee voor focus en draagt bij aan onze stip op de horizon."

(2016)

Klaas Feenstra, directeur Rabobank IJsseldelta,

Annemarie denkt strategisch mee met het opzetten van projecten, bewaakt de grote lijn bij de uitvoering waarbij ze soms ook hands on ondersteunt. Zo heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle opbouw van het LEF."

(2016)

Dr. Ilse Matser, Lector Familiebedrijven Windesheim,

Annemarie koppelt een open, enthousiaste uitstraling aan een bewonderenswaardige werklust, gedegen ervaring, en bovenal aan een gezonde nuchterheid die maakt dat zij in staat is om een casus terug te brengen tot de essentie. En dat maakt het werken met haar een genoegen!”

(2016)

Hans Riezebeek, Bestuursvoorzitter Stichting Regio Zwolle Incubator,

Open, enthousiast en betrokken, mooi en relevant netwerk. Daarmee kom je ver(der). Windesheim heeft veel gehad aan haar inzet."

(2016)

dr. R(ob) van Lambalgen, Directeur Domein Business Media en Recht Windesheim,

In januari 2012 is Annemarie toegetreden tot het bestuur van netwerkorganisatie Topsport Overijssel Regio Zwolle met in haar portefeuille Fondsenwerving en Financiën. Sindsdien heb ik haar leren kennen als een collega met een duidelijke visie op besturen en samenwerken en met een groot hart voor (top) sport, talent en ontwikkeling. Annemarie is betrokken, deskundig en professioneel en een zeer prettig persoon om mee samen te werken."

(2014)

Gerard Marsman, Voorzitter Topsport Overijssel Regio Zwolle, directeur Coaches Betaald Voetbal,

Annemarie heeft een professionele en persoonlijke benadering die leidt tot resultaat dat beklijft."

(2015)

Kees Eijkel, Directeur Kennispark Twente,

In aanpak ben je resultaatgericht, ondernemend en enthousiast. Met die werkwijze heb je Kennispoort een krachtige basis gegeven voor de toekomst."

(2014)

René de Heer, Wethouder Gemeente Zwolle,

Annemarie heeft in haar rol als directeur Kennispoort altijd vol energie en met de nodige creativiteit geholpen om verbindingen te maken tussen de expertise en kennis van Hogeschool Windesheim en de Regio Zwolle. Daarmee heeft zij absoluut haar steentje bijgedragen aan de positieve ontwikkeling van deze regio."

(2014)

Drs. Jan van Iersel, Directeur domein Business Media en Recht Windesheim,

De kracht van Annemarie is haar onverstoorbaarheid en haar wil om te realiseren."

(2015)

Paul Verhoef, Directeur Bedrijven en Private Banking Rabobank IJsseldelta,

Ik werk al een aantal jaren heel plezierig samen met Annemarie. Op dit moment is Annemarie projectleider van het project stimuleren van RVAs in het MKB familiebedrijf. Annemarie heeft uitstekende contacten in de regio Zwolle. Maar vooral haar organisatietalent maakt haar tot een cruciale waarde in het project. Enerzijds bewaakt ze de grote lijn, anderzijds is ze heel hands ons aan de slag. Daarbij weet ze heel goed de relatie met ondernemers uit het familiebedrijf te leggen en te onderhouden."

(2015)

Dr. Ilse A. Matser, Lector Familiebedrijven Windesheim,