Over Annenu

Wie ben ik?

Over-AnneNu

Mijn motto: "Actief luisteren, meer horen - Scherp kijken, meer zien"

Sinds juli 2012 werk ik als zelfstandige vanuit deze gedachte. Er wordt zo veel gesproken, maar wat wordt er eigenlijk gezegd? Luisteren wij eigenlijk wel naar onze klanten? Kennen wij onze klanten? Hoe halen wij meer uit onze werkrelaties? Hoe leg je slimme en relevante verbindingen tussen mensen en activiteiten? Er gebeurt heel veel maar wat gebeurt er eigenlijk echt?

Met een financiële opleiding en jaren ervaring in het commerciële veld, eerst als accountmanager en later als sales manager, heb ik een klantgerichte sensitiviteit ontwikkeld gericht op rendement en toegevoegde waarde.

Als directeur van een stichting die zich richt op de kennisuitwisseling tussen bedrijven en kennisinstellingen zocht ik naar innovaties en vernieuwende plannen bij bedrijven. Niet alleen van relevantie voor de concurrentiepositie van die bedrijven maar ook voor de dynamiek en ontwikkeling van de regio. Een plek waar ik veel heb geleerd in de relaties tussen overheid, onderwijs en ondernemers. Een ingewikkelde relatie die noodzaakte tot geduld, nóg beter leren luisteren en nóg beter leren kijken!

Waar ligt dan de sleutel voor succes? Wat maakt een spannend nieuw plan of idee kansrijk?

In deze huidige tijd is hit and run en eigen belang (= lees niet echt samenwerken) niet altijd meer even of misschien zelfs helemaal wel niet meer houdbaar. We leven in een periode waarin aandacht economie meer en meer inhoud krijgt. Waar we oog hebben voor de circulaire economie en wederkerige waarde en we zoeken naar een vitale leefomgeving.

Is de sleutel voor succes de mate waarin je de leefwereld dominant laat zijn aan de systeemwereld? De mate waarin je authentiek en bij je bedoeling kan blijven?

Inmiddels werk ik dus al een aantal jaren als zelfstandige. Wilt u weten hoe mijn opdrachtgevers dat ervaren? Kijk eens bij de testimonials.

process

U heeft behoefte aan het organiseren van iets (geheel) nieuws. U zoekt iemand die tijdelijk verantwoordelijk is voor de voorbereiding en implementatie, die gewend is te werken met minder kaders en zich realiseert dat er grote impact kan zijn voor de toekomstige organisatie.

Ik schakel voor u op verschillende niveau's; beleidsmatig, strategisch bestuurlijk en gelijktijdig praktisch en operationeel met bestuurlijke sensitiviteit. Ik denk voor u buiten de gebaande paden om het doel te bereiken, ben eigenwijs ten aanzien van proces maar flexibel en service en klantgericht met betrekking tot de inhoud.

U heeft de behoefte om de buitenwereld naar binnen te halen, anders te denken. U bent op zoek naar een inspirator en motivator die meedraait en kennis deelt.

Ik ben een meewerkend voorvrouw die initiatief neemt en samenwerking stimuleert, actief netwerkt en gevraagd en ongevraagd advies geeft op nieuw denken aan directies en MT.

U zoekt nieuwe klanten, samenwerkingspartners die op ogenschijnlijk wezenlijke vlakken ver van u staan? Wrijving geeft glans!

Ik breng u graag succesvol bij elkaar en met hen in gesprek. Vanuit oprechte interesse kijk ik vooruit, wil ik overeenkomsten boven tafel krijgen en discussiepunten laten uiten. Zodat er vanuit begrip ruimte ontstaat voor samenwerking.

U bent op zoek naar een passende stem voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm, commercial of e-learning. U zoekt een enthousiaste, geloofwaardige stem die verbinding maakt met de luisteraar.

Mijn stem als voice-over bij uw productie? Beluister mijn demo.

U wilt uw onderscheidend vermogen vergroten en bent op zoek naar wederkerigheid en profijt voor alle betrokkenen. Op zoek naar economisch rendement en maatschappelijk nut.

Méér waarde toevoegen. Ik breng focus aan en geef vernieuwende inzichten, deel en ruil kennis uit, co-creër, ga partnerschips aan en introduceer nieuwe netwerken.

 

Voor u kansen zien, benutten en waarde creëren dat is mijn passie!